• Boven €60,- gratis verzending
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden
  • Volg Boeya! op social media ッ
  • Alles dierproefvrij 🐇
  • Biologisch - organisch - vegan
  • Boven €60,- gratis verzending
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden
  • Volg Boeya! op social media ッ
  • Alles dierproefvrij 🐇
  • Biologisch - organisch - vegan

Lekker bloggen ツ

Hier lichten we trends, producten en onze missie toe. Veel leesplezier! ♡

25 november 2019

✰ CHRISTMAS ✰

De heerlijke december maand staat voor de deur! Een fantastische tijd waar je naar binnen gaat en los mag gaan in je huis met versieringen. Maar de feestdagen lenen zich ook heerlijk om jezelf lekker in de make up te zetten. Weet je nog niet wat je precies wilt doen? Er zijn veel (te) gekke trends, met hele kunstwerken op je ogen. Super cool, maar we geven je wat tips die makkelijk en toegankelijk zijn!

✦ G L I T T E R S ✦

Met kerst (en oud & nieuw) mag alles in G L I T T E R! Dus gebruik mooie glitter oogschaduw! En wil je echt even uit de band springen: breng glitters aan op je lippen! Met de Shimmery oogschaduw van Uoga Uoga breng je bijvoorbeeld zo'n mooie glitter oogschaduw aan, maar je kunt deze poeder ook (subtiel) toevoegen aan je lipstick. Speel gerust met de hoeveelheid: een mooie glitter highlight op je lippen of full glitter!!

N A T U R A L L O O K

Vind je al die glitters nou allemaal te heftig, ga dan gewoon voor een natural look. We schreven het al in de herfst blog (scroll down!): een natural look met een goede kleur lipstick erbij. Je houdt dan je oog make-up rustig (soms is een mascara al genoeg) en voor je lippen kies je dan bijvoorbeeld een diep,- of felrode lipstick. Heerlijk classy én uitdagend.

S M O K E Y E Y E S

Ga voor een subtiele smokey eyes! En wil je nu niet meteen voor zwart of donkerblauw gaan, ga dan voor een andere kleur. Een smokey eye in het bruin, groen of paars kan fantastisch uitpakken omdat het veel minder zwaar oogt dan de zwarte smokey eye (alhoewel we die wel érg gaaf vinden hoor!). Bij het merk Benecos hebben we de Quatro oogschaduw palettes waarmee je alle kleuren voor een smokey eye bij de hand hebt, super handig!

M I X & M A T C H

Vind je het nou wel leuk om helemaal los te gaan met kleuren? Dan hebben we ook iets leuks voor je. Want als je bedenkt dat je kleurrijk wilt gaan, dan heb je misschien al wat kleuren in gedachten. En in plaats van nu allemaal palettes te gaan kopen omdat daar net die ene kleur in zit die je wilt, kun je bij Benecos je EIGEN palette samenstellen. Met handige refills kies je je eigen favoriete kleuren! Ook de highlighters, blush en compact powders kun je hier aaan toevoegen. En, nog leuker, misschien is dit ook wel érg leuk om te geven aan je beste vriendin, zus of moeder ッ

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en we hopen dat iedereen deze in ℒiefde en gezelligheid mag vieren!

꧁꧂

Hier vind je onze leukste make-up tips voor de feestdagen ッ

OKTOBER 2019 - HERFST TRENDS

Trends herfst/winter 2019/2020 ツ

Wat we veel zagen afgelopen periode is dat de rode lippenstift haar opmars maakte. En deze trend zet door! Het maakt dan ook niet of het fel,- of dieprood is. Of zelfs heel subtiel. Rood mag het zijn!

Alhoewel
rode lipstick super mooi is in combinatie met smokey eyes, zien we nu veel frisse combinaties. Dus de rest van de make up is naturel en rustig en de lippen springen er uit!
En waar de rode lippenstift vooral mat wordt gedragen, wordt er veel transparante
lipgloss gekozen. Dit kan je combineren met je rode lippenstift om je lippen meer te laten stralen!

S M O K E Y E Y E S
We hadden het al over smokey eyes. Normaal zijn deze in het zwart of blauw maar we zien een duidelijke trend in de naturel smokey eyes. Door de tinten rustig te houden, krijg je een frisse look maar toch uitdagend. Dus probeer een smokey eye met bruine, oranje of groene oogschaduw! Wat dan ook een trend is, is om je kleur lipstick hier op aan te passen. Zogenoemde monotone make up.

W I M P E R S
We zien dat de wenkbrauwen weer rustig en netjes mogen en daarmee verschuift de aandacht naar de wimpers! Die mogen weer vol in de spotlight!!! Kies een mascara die je een
volume boost geeft of juist langere wimpers!

F A V O R I E T
Wij worden hier stiekem heel blij van want deze herfst/winter mogen we gaan werken met glitters!!! Yes!
Nu worden glitters vooral gebruikt rond de feestdagen maar het wordt nu steeds meer gezien in het straatbeeld. Bij Uoga Uoga hebben we vele
poeder oogschaduws die een glitter/glans bevatten. Er staat dan ‘Shimmery’ bij!

Heb je vragen over cosmetica en trends?
Mail ons gerust!!

꧁꧂

Check hier wat je nodig hebt voor een mooie herfst look en probeer de trend!