• Nu ook met Edelstenen en Orakelkaarten
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden
  • Volg Boeya op social media ッ
  • Alles dierproefvrij 🐇
  • Biologisch - organisch - vegan
  • Nu ook met Edelstenen en Orakelkaarten
  • Retourneren? Lees eerst de voorwaarden
  • Volg Boeya op social media ッ
  • Alles dierproefvrij 🐇
  • Biologisch - organisch - vegan

Onze missie

We vinden het zeer belangrijk dat jij je fijn voelt met onze producten. Dat is prioriteit nummer 1. Maar met onze natuurlijke en biologische producten willen we een steentje bijdragen aan een betere en gezonde wereld. En we doen dat door jou er nog mooier en beter uit te laten zien met onze producten! We willen de moderne vrouw bewuster en nóg mooier maken.

We zien het veel om ons heen: bosbranden, klimaatveranderingen, overstromingen. De wereld is aan het veranderen, hoe hard sommige mensen dit ook ontkennen. Wij willen vooruit en een mooie wereld achterlaten voor onze kinderen en de generaties daarna. We staan in dienst van natuur, dier en mens.

Veel van onze producten zijn bijvoorbeeld plasticvrij en kunnen daarom in de groene container geworpen worden. De inhoud is zo schoon mogelijk en alles is biologisch gecertificeerd.

Vele producten zijn ook geschikt voor veganisten.

En ook bijzonder belangrijk, al onze producten zijn dierproefvrij. Wij kunnen het niet over ons hart verkrijgen om spullen te verkopen waarvan we weten dat een lief konijntje dit voor ons getest heeft. Wij geloven dat dit anders kan én moet. Daarom steunen we www.proefdiervrij.nl. Je kunt deze organisatie steunen via Boeya! door 1 euro extra in je winkelmandje te doen. Wij zorgen dat het op het juiste adres binnenkomt. Wil je meer doneren? Klik dan simpelweg op het plusje om meerdere euro's toe te voegen ッ

""Wij willen vooruit en een mooie wereld achterlaten voor onze kinderen en de generaties daarna"

Boeya! streeft er naar geregeld fotoshoots te doen. Om zo goed mogelijk te kunnen identificeren met onze meiden én het product, zullen wij nooit onze modellen ‘bewerken’ met bijvoorbeeld Photoshop. Het enige wat we bewerken in onze foto’s zijn de filters om een mooi geheel te krijgen en/of de producten goed in de spotlight te zetten. Bij Boeya! blijft iedereen gewoon zichzelf, punt.

"We zullen nooit onze modellen bewerken met Photoshop!"

Social Media

Je vindt Boeya! ook op social media. Het meest actief zijn we op Facebook en Instagram. Daar is de mogelijkheid om te shoppen maar het zou leuk zijn als dit een platform wordt. Zo kunnen we verhalen delen, elkaar steunen, noem maar op! We zien je graag verschijnen!!

Onze producten

Boeya! koopt cosmetica en accessoires in via een groothandel in Nederland. Deze artikelen zijn allemaal op natuurlijke basis en biologisch gecertificeerd.

Bij Boeya! vinden we het belangrijk dat er dierproefvrij gewerkt wordt en dat we kunnen streven naar een betere wereld.

Onze klanten

Onze klanten zijn zich bewust van het milieu of willen daar bewust van worden. Ook helpen we je graag als je moeilijkheden ondervindt met je huid. We kunnen hierin adviseren.

Wil je advies of informatie? Stuur een mail naar info@boeya.nl of een berichtje via Facebook of Instagram.